Η εταιρία μας


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
La Nordica – Caminetti Montegrappa – Kalor – edilkamin – Comet 
     Ενεργειακά τζάκια, σόμπες & είδη υγιεινής
Πάτρα Ρυάκι-Ν.Σούλι
 ΠΩΛΗΣΗ
ΧΟΝΔΡΙΚΗ – ΛΙΑΝΙΚΗ

Eισαγωγή συστημάτων θέρμανσης   Πλακιδίων ειδών υγιεινής.

 

Η εταιρία Καραγιάννης Χρήστος ιδρύθηκε στην Πατρα το 1999 και δραστηριοποιείται στην πώληση πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Η εμπιστοσύνη των συνεργατών και των πελατών μας, συντέλεσε στην ανοδική μας πορεία και μας οδήγησε σε μια νέα εμπορική δραστηριότητα στην εισαγωγή και εμπορία ειδών εναλλακτικής θέρμανσης όπως ενεργειακα τζακια, σομπες πελλετ-ξυλου,λεβητες πελλετ-ξυλου, αντλιες θερμοτητας, κλπ σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους  Ευρωπαϊκούς οίκους όπως την La Nordica ExtraflameCaminetti Montegrappa, edillkamin, kalor, comet κλπ.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε  σχέδια και χρώματα τα οποία κυμαίνονται από το κλασικό μέχρι την πιο σύγχρονη τάση, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την υψηλή ποιότητα.

Προσοχή ! Οι εγγυήσεις των προϊόντων για να ισχύουν πρέπει οι αγορά να γίνεται από εξουσιοδοτημένο κατάστημα και η εγκαταστάσεις να γίνονται από εξειδικευμένο συνεργείο.
 


Προσοχή ! Στα προϊόντα παρεισαγωγής που κυκλοφορούν από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα στης εγγυήσεις που αναφέρονται σε αυτά, και την δυνατότητα after sales services.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση αντιπροσωπείας.