Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ


 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΙΑ 
                                                               Πάτρα Ρυάκι – Ν. Σούλι
La Nordica Extraflame – Caminetti Montegrappa – Kalor – edilkamin 
     Ενεργειακά τζάκια, καλοριφέρ, σόμπες πελλετ – ξύλου,Πλακάκια  & είδη υγιεινής Εισαγωγή συστημάτων θέρμανσης, Πλακιδίων ειδών υγιεινής. 
 

Προσοχή στης συνωνυμίες και στα μη πιστοποιημένα καταστήματα, και στην παροχή εγγυήσεων και σέρβις μετά την πώληση. 

              Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και εισάγει το σύνολο των προϊόντων της                     La Nordica – Extraflame, Caminetti- montegrappa, Edilkamin, Kalor. Επιπλέον,         διαθέτουμε πιστοποιημένο και εξειδικευμένο προσωπικό για την εγκατάσταση και την συντήρηση οποιασδήποτε συσκευής.

ΠΩΛΗΣΗ
    ΧΟNΔΡΙΚΗ – ΛΙΑΝΙΚΗ
  Τηλ: 2610642294
     Κιν: 6974485051   
   
Η εταιρία Καραγιάννης Χρήστος casadisegno ιδρύθηκε στην Πάτρα το 1999 και δραστηριοποιείται στην πώληση πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Η εμπιστοσύνη των συνεργατών και των πελατών μας, συντέλεσε στην ανοδική μας πορεία και μας οδήγησε σε μια νέα εμπορική δραστηριότητα στην εισαγωγή και εμπορία ειδών εναλλακτικής θέρμανσης όπως ενεργειακά τζακια, σόμπες πελλετ – ξύλου, λέβητες πελλετ – ξύλου, αντλίες θερμότητας, Λέβητες πετρελαίου, κλπ σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως την La Nordica ExtraflameCaminetti Montegrappa, edillkamin, kalor, comet, kiturami, Αντλίες θερμότητας LG κλπ.
Προσοχή ! Οι εγγυήσεις των προϊόντων για να ισχύουν πρέπει οι αγορά να γίνεται από εξουσιοδοτημένο κατάστημα και η εγκαταστάσεις να γίνονται από εξειδικευμένο συνεργείο, και να παρέχουν την δυνατότητα after sales services.