Αποστολές

Το Casadisegno εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα, και στην Κύπρο.

Τρόποι αποστολής

Με πρακτορείο μεταφορών

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πρακτορεία μεταφορών τα οποία μπορούν να σας παραδώσουν την παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της.

Δωρεάν μεταφορικά σε πόλεις της Ελλάδος για ενεργειακά τζάκια και σόμπες αξίας από 700 € και πάνω, που αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρείας όπου υπάρχει δίκτυο αυτής και δεν παρεμβάλλεται δεύτερη μεταφορική.

Εξαιρούνται οι πρόσφορες

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συσκευασμένα και ελεγμένα από τις αντίστοιχες εταιρείες κατασκευής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα προϊόντα μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του τελικού αγοραστή.

Με ACS COURIER 

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την ACS COURIER, θα παραλάβετε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές). Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 13:00 εκτελούνται την ίδια εργάσιμη μέρα. Εάν η αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 200 € τότε αυτή αποστέλλεται χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ εάν είναι μικρότερη από 200 € η χρέωση είναι 8 € και επιβαρύνει τον πελάτη.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές αναφέρονται στο site της ELTA COURIER. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, τότε η παραγγελία θα αποστέλλεται στο κοντινότερο κατάστημα της ELTA COURIER η σε ELTA ταχυδρομείο και η παραλαβή θα γίνεται από τον πελάτη.

Σημειώστε ότι με ACS COURIER δεν αποστέλλονται ογκώδη αντικείμενα.

Παραλαβή από κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το  κατάστημα της εταιρείας μας χωρίς καμία επιβάρυνση.