Αποστολές

Το Casadisegno εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα, και στην Κύπρο.

Τρόποι αποστολής

Με πρακτορείο μεταφορών

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πρακτορεία μεταφορών τα οποία μπορούν να σας παραδώσουν την παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της.

Δωρεάν μεταφορικά σε πόλεις της Ελλάδος, για προϊόντα αξίας από 700 € και πάνω, που αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρείας, έως την έδρα της μεταφορικής όπου υπάρχει δίκτυο αυτής, και δεν παρεμβάλλεται δεύτερη μεταφορική.

Δωρεάν μεταφορικά με ELTA COYRIER έως 10 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς στην έδρα του παραλήπτη από την μεταφορική επιβαρύνει τον αγοραστή.

Σημείωση: H εκφόρτωση των εμπορευμάτων γίνεται πάντα επί πεζοδρομίου.
Παραδόσεις σε όροφο ή υπόγειο δεν γίνονται.
Στο σημείο εκφόρτωσης πρέπει να είναι προσβάσιμο  (τσιμέντο ή άσφαλτος και ο δρόμος να έχει το απαραίτητο πλάτος για το φορτηγό)

Ο μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραδώσει σε περιπτώσεις όπως:

  • Χωματόδρομος
  • Μεγάλη κλίση στον δρόμο
  • Βρεγμένα σημεία με λάσπες
  • Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να οριστεί διαφορετικό σημείο παράδοσης.

Εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι σε πρόσφορα από την δωρεάν μεταφορά. Το κόστος μεταφοράς, για τα προϊόντα που δεν παρέχετε δωρεάν μεταφορά, μεταβάλετε ανάλογα με το βάρος τον όγκο και την περιοχή. η εκτίμηση του κόστους αυτού γίνετε κατόπιν συνεννόησης με το casadisegno.

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συσκευασμένα και ελεγμένα από τις αντίστοιχες εταιρείες κατασκευής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα προϊόντα μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του τελικού αγοραστή.

Με ELTA COURIER 

Για προϊόντα έως 10 κιλά και όγκου που μπορούν να σταλούν με courier

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο αποστολής COURIER, θα παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας στο ΕΛΤΑ COURIER της περιοχή σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 13:00 εκτελούνται την ίδια εργάσιμη μέρα. Εάν η αξία της παραγγελίας σας δεν υπερβαίνει τα 10 κιλά τότε αυτή αποστέλλεται χωρίς καμία επιβάρυνση.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές αναφέρονται στο site της ELTA COURIER. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, τότε η παραγγελία θα αποστέλλεται στο κοντινότερο κατάστημα της ELTA COURIER η σε ELTA ταχυδρομείο και η παραλαβή θα γίνεται από τον πελάτη.

Σημειώστε ότι με ACS COURIER δεν αποστέλλονται ογκώδη αντικείμενα.

Παραλαβή από κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το  κατάστημα της εταιρείας μας χωρίς καμία επιβάρυνση.