Αποστολές

Το Casadisegno εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα, και στην Κύπρο.

Τρόποι αποστολής

Με πρακτορείο μεταφορών

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πρακτορεία μεταφορών τα οποία μπορούν να σας παραδώσουν την παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της.

Δωρεάν μεταφορικά σε πόλεις της Ελλάδος, για προϊόντα αξίας από 700 € και πάνω, που αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρείας, έως την έδρα της μεταφορικής όπου υπάρχει δίκτυο αυτής, και δεν παρεμβάλλεται δεύτερη μεταφορική.

Το κόστος μεταφοράς στην έδρα του παραλήπτη από την μεταφορική επιβαρύνει τον αγοραστή.

Σημείωση: H εκφόρτωση των εμπορευμάτων γίνεται πάντα επί πεζοδρομίου.
Παραδόσεις σε όροφο ή υπόγειο δεν γίνονται.
Στο σημείο εκφόρτωσης πρέπει να είναι προσβάσιμο  (τσιμέντο ή άσφαλτος και ο δρόμος να έχει το απαραίτητο πλάτος για το φορτηγό)

Ο μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραδώσει σε περιπτώσεις όπως:

  • Χωματόδρομος
  • Μεγάλη κλίση στον δρόμο
  • Βρεγμένα σημεία με λάσπες
  • Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να οριστεί διαφορετικό σημείο παράδοσης.

Εξαιρούνται οι πρόσφορες από την δωρεάν μεταφορά.

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συσκευασμένα και ελεγμένα από τις αντίστοιχες εταιρείες κατασκευής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα προϊόντα μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του τελικού αγοραστή.

Με ACS COURIER 

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την ACS COURIER, θα παραλάβετε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές). Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 13:00 εκτελούνται την ίδια εργάσιμη μέρα. Εάν η αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 700 € τότε αυτή αποστέλλεται χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ εάν είναι μικρότερη από 700 € η χρέωση είναι 10 € και επιβαρύνει τον πελάτη.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές αναφέρονται στο site της ELTA COURIER. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, τότε η παραγγελία θα αποστέλλεται στο κοντινότερο κατάστημα της ELTA COURIER η σε ELTA ταχυδρομείο και η παραλαβή θα γίνεται από τον πελάτη.

Σημειώστε ότι με ACS COURIER δεν αποστέλλονται ογκώδη αντικείμενα.

Παραλαβή από κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το  κατάστημα της εταιρείας μας χωρίς καμία επιβάρυνση.